Over ons

Timmer- en onderhoudsbedrijf Olieman is opgericht door Wilfred Olieman en wij beschikken inmiddels over de nodige ervaring en een uitgebreid netwerk aan leveranciers die perfect aansluiten bij onze vakkundigheid. Wij streven altijd naar het voldoen aan uw wensen. Omdat verschillende woningen en andere gebouwen, zoals schuren en bedrijfspanden, verschillende mogelijkheden kennen en u uw eigen wensen heeft, bieden wij u een uitgebreid pakket aan diensten aan.

Als timmer- en onderhoudsbedrijf begrijpen wij het belang van betrouwbaarheid. Bij ons geldt: afspraak is afspraak.

Wij zorgen ervoor dat wij niet alleen uw wensen werkelijk tot realisatie brengen, maar doen dit ook op een voor u zeer inzichtelijke wijze. Wij maken in onze communicatie gebruik van korte lijnen en heldere taal. Bij de uitvoering van uw project heeft u in de communicatie met ons bedrijf altijd te maken met de eigenaar. Op deze manier weet u zeker dat de gemaakte afspraken staan als een huis.

Het kan gaan om zeer verschillende projecten. Wij begrijpen dat om werkelijk te kunnen voldoen aan uw tevredenheid, wij u niet alleen alle ruimte moeten geven om uw wensen te communiceren, maar dat wij u ook moeten bijstaan met gedegen advies. Wij wijzen u graag op mogelijkheden die u wellicht niet voor mogelijk had gehouden.

Ook om de prijs hoeft u het niet te laten. Onze ervaring strekt verder dan alleen de uitvoering van de werkzaamheden zelf. Wij onderkennen het belang van hoogwaardige materialen. Door de jaren heen hebben we een netwerk ontwikkeld van de juiste leveranciers. Dit stelt ons in staat om materialen in te kopen die van een hoogwaardige kwaliteit zijn en u prijstechnisch het voordeel geven.

Daarnaast kunt u van ons altijd een scherpe en concurrerende offerte verwachten. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over kosten achteraf, en door u een realistische offerte te geven zullen we het door u gestelde budget niet overschrijden.


Wat kunnen wij voor u betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan