Timmerwerk

Het vak van een timmerman bestaat al millennia. Een ambacht dat overigens niet stil is blijven staan. Meegaand met de tijd kunt u bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Olieman aanspraak doen op dit ambacht in combinatie met de kennis, ervaring en techniek van nu.

Met andere woorden kunt u bij ons terecht voor alle timmerwerkzaamheden voor een brede verscheidenheid aan panden. Onze dienstverlening is af te stemmen op uw huis, kantoor- of bedrijfspand. In de door ons te verlenen werkzaamheden maken wij geen verschil in de service en kwaliteit tussen grote of kleine projecten. Wij staan altijd garant voor uw tevredenheid.

Ongeacht de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren zijn het uw wensen die onze primaire leidraad vormen. Wij nemen alle tijd om uw wensen duidelijk te krijgen en staan u graag bij met professioneel advies.

Of het nu gaat om een carport, nieuwe schuur, dakraam of bijvoorbeeld een radiatoromkasting, u kunt ervoor bij ons terecht. Inherent aan onze werkzaamheden als timmerbedrijf is de noodzaak voor hoogwaardig hout. Het juiste hout en de overige materialen kunnen wij voor u bemachtigen via ons uitgekiende netwerk aan leveranciers. Op deze manier bieden wij u de beste prijskwaliteitsverhouding.

Net als met ons timmerwerk bieden wij u in onze dienstverlening ook de mogelijkheid voor een brede uitvoering aan onderhoudswerkzaamheden, aangezien deze twee vaak niet los gezien kunnen worden. Door gebruik te maken van kwalitatieve materialen en onze vakkundigheid kunnen wij u een totaalpakket aanbieden op het gebied van timmer- en onderhoudswerkzaamheden. Een dienstverlening die een directe bijdrage levert als het gaat om uw woningwaarde en het plezier wat u hieraan mag beleven.


Wat kunnen we voor u realiseren? Vraag een vrijblijvende offerte aan