Aan & Verbouw

Een eigen woning doet mensen dromen over welke mogelijkheden hun huis allemaal verbergt. Heeft de zolder de mogelijkheid om ook een slaapkamer te zijn, hoeveel meer licht geeft een dakraam en welke mogelijkheden geeft een nieuwe badkamer?

Het staat gelijk aan een financiële investering, maar belangrijker nog is het de plek waar u een aanzienlijk deel van uw leven doorbrengt. Als u dan een aan- of verbouw overweegt, dan staan we u graag bij. Timmer- en Onderhoudsbedrijf Olieman is uw partner om al uw dromen en wensen met betrekking tot een verbouwing of aanbouw te realiseren.

Aan- of verbouw verhoogt niet alleen uw woongenot maar ook de marktwaarde van uw woning.
Voor iedere woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht voor vrijwel ieder bouwproject.

Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, die wij dankzij ons uitgebreide netwerk slim voor u kunnen inkopen. Zo heeft u de beschikking over de beste materialen voor een concurrerende prijs. Dit in combinatie met ons vakmanschap en onze ervaring geeft u de beschikking over alles wat u nodig heeft om uw project tot een succes te maken.

Ook voor de allereerste fase van uw project kunt u bij ons terecht. Het gaat tenslotte om uw verbouwing voor uw pand. Wij geven u alle ruimte om uw wensen aan ons kenbaar te maken. Wij hanteren in onze communicatie korte lijnen. Zo blijft de onderlinge communicatie altijd helder en bij ieder project kunt u de eigenaar van ons bedrijf direct benaderen.

Niet alleen geven wij u de ruimte om uw wensen aan ons duidelijk te maken, ook staan we klaar om u te voorzien van passend advies. Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om u op mogelijkheden te wijzen die u zelf wellicht niet gezien had. Ook als het gaat om een aan- of verbouwing is uw tevredenheid de belangrijkste maatstaaf voor ons.


Welke meerwaarde kunnen wij uw woning geven? Vraag een vrijblijvende offerte aan